Ewincher

Ewincher

De eerste echte Elektrische lierhendel

ONTDEK EWINCHER IN VIDEO'S

Elektrische lierhendel Ewincher: wat zijn de meningen van de technische experts van het nautisme?

Wilt u meer weten over Ewincher, de betrouwbaarheid of de doeltreffendheid ervan? Na zijn eerste deelname aan de Nautic in Parijs in december 2016 waren veel journalisten zeer geïnteresseerd in deze nieuwe generatie elektrische lierhendel.

U kunt nu de meningen van de pers voor Ewincher ontdekken, evenals de tests die zijn uitgevoerd door de grote namen van de sector: Zeil- en zeilboten, Sail Magazine, Le Figaro Nautisme, Zeilen ...

Beoordelingen lezen

Reis van Corinne en Michel

Sinds 2011 zijn wij rond de wereld aan het zeilen aan boord van ons zeiljacht Ganesh, een 15 meter, hefkiel aluminium jacht van de Alliage Yachts scheepswerf.

Wij zijn met z’n 2en aan boord, Corrine en ikzelf, en ik wilde, om de handelingen aan boord eenvoudiger te faciliteren, 3 tot 4 lieren elektrificeren, toen ik tijdens een bezoek aan Parijs in December 2016 tegen de Ewincher aanliep op de Nautic boatshow. Omdat het concept mij aansprak, besloten wij deze lierhendel uit te proberen, echter deze was nog niet in productie, zodat we het eerste exemplaar 6 maanden later.

Tijdens de afgelopen 6 maanden, hebben we meer dan 3000 mijl afgelegd van de Maluku eilanden, tot Phuket in Thailand, via Flores, Bali, Borneo, Singapore, Malacca, Penang, Langkawi, Ko Lanta.

Onder de meest gevarieerde zeilcondities, strak aangetrokken zeil, ver uitstaand, windstil, gereefd in sterke wind, bij het uitzetten van de spinakker, etc, de Ewincher werd een echt 3e bemanningslid…..wij gebruiken het altijd, tijdens het zeilen natuurlijk, maar ook bij het voor anker gaan, bijvoorbeeld om de tender terug aan boord te hijsen met gebruik van de lier.

Handelingen aan boord die normaal door 2 personen gedaan werden worden nu met 1 hand uitgevoerd met de Ewincher-geweldig s’nachts- de batterijduur is fantastisch.

De Indische Oceaan ligt voor ons, en we kunnen het ons nu moeilijk voorstellen dit te zeilen zonder de Ewincher…

3000 mijl met de elektrische lierhendel Ewincher

Levering met tracking

5 werkdagen

Online betaling

Secure

Uitwisselingen

Intact product

Technisch advies

Klantenservice tot uw dienst